Презентатция көркем еңбек пәні «Жемістер мен көкөністерден салаттар әзірлеу технологиясы» 5 сынып

ФИО автора:Аманбекова Жумагул Халиловна
Основной файл:Скачать файл

Жемістер мен көкөністерден салаттар әзірлеу технологиясы
5.2.4.4 — салқын тағамдарды әзірлеу технологиясын білу және қолдану.
5.1.3.1 — шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен жұмыс істеу.
Оқушылар:
• академиялық тілдік дағдыларын қолдана отырып, жасалған жұмыстары мен дайындау тәсілін сипаттай алады;
• жобалық бұйымды кезең- кезеңімен орындау барысын түсіндіре (сөйлеу дағдылары) алады;
•өз жұмысын және оны орындау бойынша нәтижелеріне талдау жасап, жұмысын таныстыра алады;
Тілдік мақсаттар
Оқушылар:
• академиялық тілдік дағдыларын қолдана отырып, жасалған жұмыстары мен дайындау тәсілін сипаттай алады;

• Мен… үшін таңдадым. Себебі,…
• Мен оны…. материалдарынан орындаймын;
• Мен ….. пайдалы қасиеттерін білемін
.• Мен …. материалдар мен құрал-жабдықтарды қолдандым.
• Бұл бұйымның ерекшелігі….
• Мен … өзгертер едім немесе жетілдірер едім

Автор публикации

не в сети 6 месяцев

jumakul

Комментарии: 0Публикации: 2Регистрация: 17-05-2020